[...Sweet girLs...]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[...Sweet girLs...]

[...Çok hariKa için de payLaşımLar oLan rengarenk bir site...]

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

bu sitede bi h.g yokmu?????:D

3 posters
YazarMesaj
senos_eren
Moderatör
Moderatör
senos_eren

bu sitede bi h.g yokmu?????:D Empty
MesajKonu: bu sitede bi h.g yokmu?????:D   bu sitede bi h.g yokmu?????:D Icon_minitimeÇarş. Ekim 03, 2007 1:07 pm

mrb ben sena 12 yaşındayım konyada oturuyorum oğlak burcuyum ya bide bişey sorcam bu sitenin mod alımları fln bittimi? Question Question Question
berru_avril
Admin
Admin
berru_avril

MesajKonu: Geri: bu sitede bi h.g yokmu?????:D   bu sitede bi h.g yokmu?????:D Icon_minitimeÇarş. Ekim 03, 2007 5:03 pm

hoşgeLdin cnm mod aLımLarı şu anda yok ama 1 hafta sonra başLıor Wink binaLar böLümüne başvuru yapmaLısn cnm Very Happy
https://tweetygirls.yetkin-forum.com
senos_eren
Moderatör
Moderatör
senos_eren

MesajKonu: Geri: bu sitede bi h.g yokmu?????:D   bu sitede bi h.g yokmu?????:D Icon_minitimeCuma Ekim 05, 2007 4:30 pm

rock_prensesi_berru demiş ki:
hoşgeLdin cnm mod aLımLarı şu anda yok ama 1 hafta sonra başLıor Wink binaLar böLümüne başvuru yapmaLısn cnm Very Happy

ya berrucum binalar bölümüne girdim çok karışık bi ayrıntılarıyla açıklarmısın...
berru_avril
Admin
Admin
berru_avril

MesajKonu: Geri: bu sitede bi h.g yokmu?????:D   bu sitede bi h.g yokmu?????:D Icon_minitimeCuma Ekim 05, 2007 6:08 pm

cnm bak şimdi o binaLar sizin hangi böLümde oLduğunuzu beLirtir sen hangi binadaysan bu sitede o binanın öğrencisisin demektir Wink
senos_eren
Moderatör
Moderatör
senos_eren

MesajKonu: Geri: bu sitede bi h.g yokmu?????:D   bu sitede bi h.g yokmu?????:D Icon_minitimeCuma Ekim 05, 2007 6:15 pm

kendim binamı oluşturuyorum yoksa binalar varda onlara üyelikmi yapıormm?binalar varsa hangileri?????
berru_avril
Admin
Admin
berru_avril

MesajKonu: Geri: bu sitede bi h.g yokmu?????:D   bu sitede bi h.g yokmu?????:D Icon_minitimeCuma Ekim 05, 2007 6:27 pm

orada binALar var
tweety binası
sünger bob binası
bianaLar adLı böLümdesadece binaLar yazan yerde hangi binaya katıLacağına karar veriLmesi için oLan forumu doLdur Very Happy
senos_eren
Moderatör
Moderatör
senos_eren

MesajKonu: Geri: bu sitede bi h.g yokmu?????:D   bu sitede bi h.g yokmu?????:D Icon_minitimeCuma Ekim 05, 2007 7:19 pm

rock_prensesi_berru demiş ki:
orada binALar var
tweety binası
sünger bob binası
bianaLar adLı böLümdesadece binaLar yazan yerde hangi binaya katıLacağına karar veriLmesi için oLan forumu doLdur Very Happy

tmm anladım saol
berru_avril
Admin
Admin
berru_avril

MesajKonu: Geri: bu sitede bi h.g yokmu?????:D   bu sitede bi h.g yokmu?????:D Icon_minitimeCuma Ekim 05, 2007 7:23 pm

ama mutLaka doLdur çok önemLi binaLar Wink
hepsi_gcye
Forum Aşığı
Forum Aşığı
hepsi_gcye

MesajKonu: Geri: bu sitede bi h.g yokmu?????:D   bu sitede bi h.g yokmu?????:D Icon_minitimeC.tesi Ekim 06, 2007 1:43 am

Berru sen HOGWARTS a özendin heralde...Anladın sen onu sen Gryfindoor, ben Rewenclaw....
nese tşk tej-krar
Hepsi binası da istiyoruz biz Very Happy flower

bu sitede bi h.g yokmu?????:D
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-