[...Sweet girLs...]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[...Sweet girLs...]

[...Çok hariKa için de payLaşımLar oLan rengarenk bir site...]

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Simqe kimdir?Kısaca hayatı :D:D:D:D:D:D:D:D

2 posters
YazarMesaj
Simqenin_Ashkı_Avril
mod adayı
mod adayı
Simqenin_Ashkı_Avril

Simqe kimdir?Kısaca hayatı :D:D:D:D:D:D:D:D Empty
MesajKonu: Simqe kimdir?Kısaca hayatı :D:D:D:D:D:D:D:D   Simqe kimdir?Kısaca hayatı :D:D:D:D:D:D:D:D Icon_minitimeCuma Kas. 30, 2007 11:32 pm

Eet adım Simqe.10 yaşında sevimli rock çı ve Avril ci bi kızım.G.Hepsi yi çok sefiorum.Özellikle Yoshy&Eren i ...çiklet patlatmak cool ve tahtaya tebeşiri sertçe bastırmak fobimdir yapmayınız.. :dikkat Basketball Voleybol bnm hayatıma yazılmış Kahve gözlü[hafif ela]kahve saçlı bir kızım bounce Dost canlısıyım.Yaşıma göre boyum çoq uzun:1.45 :cicek
Korku filmleri izlemeyi ve intihar intihar intihar kahkaha filmleri izlemeyi :komik :komik çok severim..
PC BNM HERŞEYİM ONSUZ HAYAT PERİŞAN delüü ühüü ühüü hııh :pp
onu öldüreni bnde öldürürüm :kotu gırr affraid bounce cat Suspect I love you No cyclops pirat silent pale alien Neutral Like a Star @ heaven Arrow Question Exclamation Wink Rolling Eyes

MERSİND OTRUYORUM
HERKEZE MUCKSSSSSSSSSSS
berru_avril
Admin
Admin
berru_avril

Simqe kimdir?Kısaca hayatı :D:D:D:D:D:D:D:D Empty
MesajKonu: Geri: Simqe kimdir?Kısaca hayatı :D:D:D:D:D:D:D:D   Simqe kimdir?Kısaca hayatı :D:D:D:D:D:D:D:D Icon_minitimePerş. Ara. 13, 2007 10:52 pm

memnun oLdum jnm Smile ama gELeLi baya oLmus mod adayı biLe oLdun Smile höwy
https://tweetygirls.yetkin-forum.com

Simqe kimdir?Kısaca hayatı :D:D:D:D:D:D:D:D
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-