[...Sweet girLs...]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[...Sweet girLs...]

[...Çok hariKa için de payLaşımLar oLan rengarenk bir site...]

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Yasemin Hakkında...

YazarMesaj
hepsi_gcye
Forum Aşığı
Forum Aşığı
hepsi_gcye

Yasemin Hakkında... Empty
MesajKonu: Yasemin Hakkında...   Yasemin Hakkında... Icon_minitimePtsi Ekim 01, 2007 1:05 am

YASEMİNin kendini benzettiği mevsim:Yaza benzetirim!Sıcak,serin ve heyecanlı.Zaman zamanda kurak...

YASEMİNin lakabı:
Arabacı...Yasemin'in en büyük merakı arabalar...Yemeyip içmeyip araba dergileri satın alıyor,arabadan hiç anlamayan arkadaşlarına arabalarla ilgili şeyler anlatarak kafa patlatıyormuş...(aynı ben gibi yani:D )

Grup Üyeleri Yoshy İçin;

CEMRE : "UYSALDIR. HER YERE UYUM SAĞLAYABİLİR. VE ÇOK CANDANDIR." DİYOR

EREN : " YATIŞTIRICI BİR ÖZELLİĞİ VARDIR. ETRAFINA POZİTİF ENERJİ KATAR" DİYOR

GÜLÇİN : "GRUBUN EN KÜÇÜĞÜDÜR. AMA BAZEN BİZDEN BÜYÜK GİBİ, ANNEMİZ GİBİ DAVRANIR." DİYOR

YaseminİN UNUTAMADIĞI BİR ANISI:

Yeni yeni emeklemeye başladığım günlerde, annem beni yatağıma yatırmış ve uyuduğumu düşünerek mutfağa girip ıspanak yıkamaya başlamış. ıspanakları suda bıraktığı leğeni yere koyarak başka bir odaya geçmiş. fakat ben uyumamışım ve yataktan çıkıp emekleyerek mutfağa gitmiş, ıspanakları sudan çıkartarak yaprakları elbiselerin ceplerine, yatak ve dolapların içlerine saklamışım. annem bu olayı anlatırken hala çok güler.....

Yasemin Hakkında...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yasemin Biyografi