[...Sweet girLs...]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[...Sweet girLs...]

[...Çok hariKa için de payLaşımLar oLan rengarenk bir site...]

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Gülçin Hakkında...

YazarMesaj
hepsi_gcye
Forum Aşığı
Forum Aşığı
hepsi_gcye

Gülçin Hakkında... Empty
MesajKonu: Gülçin Hakkında...   Gülçin Hakkında... Icon_minitimePtsi Ekim 01, 2007 1:10 am

GülçinİN UNUTAMADIĞI BİR ANISI:

Çocukken en büyük tutkum duvarlara resim yapmaktı. bir gün dayanamayıp duvarlara pastel boyayla ev ve bulut figürleri çizmiştim. babam resmimi gördüğünde bunu sen mi yaptın? diye sordu. bende evet dedim. nedenini sordu. çünkü canım çok istedi. çok zevkli ama hatalıyım, bir daha yapmayacağım diye cevaplamam üzerine babam anneme dönüp en azından dürüst davrandığı için ceza vermeyelim dedi. aslında bu babamın çok sinirlendiği bir olay olmasına rağmen beni affetmesini hep hatırlarım. hala da yalan söylemekten korkarım

Gülçin'in kendini benzettiği mevsim:Ben sonbahar olurdum .çünkü herhengi bir negatif etkide hemen kapatıyorum havamı!Bulutlarım geliyor ve arkasına saklanıyorum.Soğuk rüzgarım esiyor.Ama genelde ılık bir insanımdır.Hep gülerim.

Neden pembe?

Çünkü pembenin saçlarına uyduğunu düşünüyormuş .Aslında çok uçuk pembeleri sevmiyor,canlı renkleri daha çok seviyormuş.
Mesela yeşilde onun hoşuna gidiyor.Sevdiği renkleri giydiğinde kendini daha iyi hissediyormuş..

Grup Üyeleri Gülçin İçin;

EREN : "ÇOK MÜKEMMELİYETÇİDİR. " DİYOR

YASEMİN : "AYRINTILARA ÇOK DİKKAT EDER. BU NEDENLE ARADA BİR YAVAŞ HAREKET EDER Very Happy" DİYOR

CEMRE : "DETAYCI BİR İNSANDIR"

Gülçin'in lakabı ;
Tosbaga...Oldukça unutkan ve yavaş olduğu için bu lakabı alan Gülçin her kaldıgı yerde bir eşyasını mutlaka unutuyormuş!..

Gülçin Hakkında...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-